Miért az Astoria Órapláza?

UNGARO SWISS KFT. A CORNAVIN HUNGARY KFT.-VEL KARÖLTVE: A MAGYAR KARÓRAPIAC EGYIK ALAPKÖVE

AZ UNGARO SWISS KFT. A MAGYARORSZÁGI SVÁJCI KARÓRA PIAC EGYIK LEGRÉGEBBI ÉS EGYBEN LEGJELENTŐSEBB SZEREPLŐJE.

Ahhoz, hogy valaki 1992-ben svájci órákat importáló céget hozzon létre Magyarországon, messzire kellett néznie a jövőbe. Hazánkban akkor kevesen engedhették meg, hogy azon gondolkozzanak: milyen márkás, tartós, elegáns, esetleg egész életre szóló "Swiss made" karórát vásároljanak maguknak, szeretteiknek. Az pedig végképp nem volt egyértelmű, hogy a svájci órák végleg visszakerülnek-e méltó helyükre a világpiacon. Ne feledjük, a nyolcvanas évek japán, majd hong-kongi kvarcóra-dömpingje a vegetálás küszöbére sodorta a legtöbb, neves, patinás svájci márkát, néhányat pedig el is söpört, s a kilencvenes évek elején még épp csak lábadozott a svájci óraipar. Napjainkból visszatekintve már abszolút logikusnak tűnik az Ungaro Swiss Kft. akkori megalakulása, de ehhez szükséges, hogy már tudjuk, az az időszak Magyarország számára a gazdasági stabilizálódást, majd fellendülést hozta el, a svájci óramárkáknak pedig a régi pozíciók maradéktalan helyreállítását jelentette.

Megalakulása óta az Ungaro Swiss Kft. Magyarország piacvezető svájci óramárkák forgalmazójává vált. A budapesti nagykereskedés mellett már közel az egész országra kiterjedő kiskerekedelmi hálózatot épített ki, valamint a főváros jelentősebb üzletközpontjaiban saját üzemeltetésű üzletekkel van jelen. Az Astória üzletházban 1992-ben nyitotta meg első boltját, mely 2011-ben teljes felújításon esett át. Új neve Astória Órapláza, s páratlanul nagy helyen, 1000 négyzetméteres alapterületen várja az érdeklődőket, miközben a bolt kialakítása a korábbinál sokkal exkluzívabb lett. 

 

Időközben a márkák spektruma is rendkívül színes lett. Több mint 20 márkával várjuk vásárlóinkat :

Cornavin, Corum, Gucci, Doxa, Doxa Sub, Rado, Edox, Hugo Boss, Roamer, TAG Heuer, Cerruti, Charriol, Sector, Longines, Nina Ricci, Hamilton, Furla, U.S.Polo, Chronostar, Claude Bernard, Richelieu, Karen Millen, Tissot, Guess, Pierre Cardin, Esprit...

Fentiek után nem szorul talán magyarázatra, miért érdemes hozzánk fordulnia a leendő óravásárlónak, gyakorló óratulajdonosnak, viszonteladónak. Minden általunk forgalmazott órához nálunk érvényesíthető a céges garancia, bármilyen javítást saját magasan képzett szakembereink végzik rajtuk, mindezt gyári dokumentáció alapján, gyári alkatrészekkel. Ugyanakkor eredeti, illetve a modellekhez jól illő, márkás fém- és bőrszíjakat forgalmazunk, s döntés előtt álló vásárlóknak tanácsot is nyújtunk. Aki pedig régebbi, márkás óráját szeretné topon tartani, szervizünkben teljes szerkezetfelújítást, tokrestaurálást, számlap- és üvegcserét, bevonat-felújítást rendelhet.

Az ország legnagyobb választéka az exkluzív svájci márkákat illetve a divatmárkákat kereső újóra-vásárlóknak, óriási lehetőségeket adó együttműködési konstrukciók viszonteladóknak, teljes körű kiszolgálás a régi órák használóinak, gyűjtőinek. Nálunk mindenki, mindent megtalál, ha karóráról van szó.