S. Oliver

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig)
Swiss made
S. Oliver 2501LQ női karóra
-50%
Ár: 28 900 Ft
Akciós ár:14 450 Ft
Rendelésre
S. Oliver 2373LQ férfi karóra
-50%
Ár: 37 500 Ft
Akciós ár:18 750 Ft
Raktárról azonnal
S. Oliver 2200LM férfi karóra
-50%
Ár: 49 000 Ft
Akciós ár:24 500 Ft
Raktárról azonnal
S. Oliver 2201LQ férfi karóra
-50%
Ár: 37 500 Ft
Akciós ár:18 750 Ft
Raktárról azonnal
S. Oliver 2178MQ női karóra
-50%
Ár: 49 900 Ft
Akciós ár:24 950 Ft
Raktárról azonnal
S. Oliver karóra

Az 1969-es alapítású S.Oliver márka neve mára már egyet jelent a németekre jellemző praktikummal, szenvedéllyel, kiváló minőséggel és az egyedi stílussal. A mindennapok oly sok területén jelen lévő igazi divatmárka az S.Oliver karórákkal is igazán egyedülállót tudott alkotni.
A mindössze 25 négyzetméretes butik szintjéről induló német márka tulajdonosa, Bernd Freier nem másról, mint kedvenc novellájának hőséről, Twist Olivérről nevezte el a később oly hatalmasra növekedett brandjét. Kínálatában mára már megtalálható a ruházattól kezdve a lakástextilen át a különféle kiegészítőkig bezárólag mindenféle termék.

Egy S. Oliver karóra egyedülálló eleganciát és praktikus funkcionalitást kínál a divat és az időmérők keresztmetszetében. A márka karórái stílusos kiegészítők, melyek kifinomultságot és letisztult dizájnt képviselnek. A S. Oliver név önmagában is garancia a minőségre és a trendi megjelenésre, ami évtizedek óta meghatározza a nemzetközi divatpiacot.

Az S.Oliver karórák gondoskodnak arról, hogy évszaktól, hangulattól és környezettől függetlenül színt csempésszenek a mindennapokba. Egy olyan nem hivalkodó divatágat testesítenek meg, amely magasabb szintre emeli az önkifejezést.

Egy S. Oliver karóra tervezésénél mindig a legfrissebb divatirányzatokat és vásárlói igényeket tartják szem előtt. Az órák palettája rendkívül széles, minden korosztály megtalálhatja a számára legideálisabbat. Legyen szó letisztult, klasszikus darabokról, ezek leginkább az üzleti élet képviselői, vagy a fiatalosabb, trendi modellekről, melyek kiválóan alkalmasak a hétköznapok során.

A márkára jellemző a sokoldalúság, ami a különböző szíjak és számlapok gazdag választékában is megmutatkozik. Az órák kialakításánál fontos szempont a tartósság és a megbízhatóság, így a S. Oliver az órákat főleg rozsdamentes acélból és karcolásálló kristályüvegből készíti. Az efféle anyagok biztosítják, hogy az órák hosszú távon megőrizzék eredeti fényüket és ellenálljanak a mindennapi használat során fellépő kopásnak.

A funkcionalitás terén sem maradnak el a S. Oliver órák, számos modell rendelkezik további funkciókkal, mint például a dátumkijelzés, stopper, vagy vízállóság. A vízzel szembeni védelemnek a foka változó, tehát mindenki kiválaszthatja a legmegfelelőbb modellt, legyen szó csupán esőben való használatról vagy úszáshoz, merüléshez való alkalmasságról.