Karórák

Most érkeztek
Limitált
Doxa SUB
Rado
Certina
Corum
Cornavin
Doxa
Edox
Tag Heuer
Hamilton
Claude Bernard
Maserati
Gucci
Longines
Revue Thommen
Titoni
Tissot
Swiss Alpine Military
Swiss Military
Sector
U.S.Polo
Roamer
Charriol
Hugo Boss
Casio
Furla
Chronostar
Richelieu
Karen Millen
Nina Ricci
Esprit
Just Cavalli
Roberto Cavalli
Skagen
Guess
Cerruti 1881
GF
Pierre Cardin
Avalanche
Swatch
Miss Sixty
Madison N.Y.
S. Oliver
Kookai
Karóraválasztó kisokos

Karórák - számtalan típus és megannyi stílus. Karórák eltérő számlappal, karórák eltérő tudással, más-más szíjakkal. Napjainkban a karórák végtelen kínálatából válogathat. A bőség zavarában, a különféle karórák között azonban nem egyszerű megtalálni az ideálist.

Önnel is előfordult már, hogy csak állt a karórákkal teli vitrinek között és nem is tudta, hogy melyiket is válassza? Itt az ideje, hogy elfelejtse a kellemetlenségeket, és könnyedén válogasson az egyes karórák között. Ehhez pedig elég, ha elolvassa összeállításunkat, amely végig kalauzolja Önt a karórák világában, és lehetővé teszi, hogy könnyedén tudjon válogatni a különféle karórák között, és egyszerűen megtalálja az ideálist.

Az ideális karóra kiválasztásához

Ahhoz, hogy könnyedén megtalálja a karórák között az Önnek valót, elég, ha megválaszolja az itt látható pár kérdést. Így a karórák között válogatva már nem azzal a kérdéssel kell szembesülnie, hogy „Milyen órát keres?”, hanem olyan kérdésekre, amelyek könnyedén megválaszolhatók, főleg úgy, hogy itt megtalálja a lehetséges válaszokat is rendszerezve.

Hogy néznek ki az Ön számára ideális karórák?

A karórák közötti választásban általában elődlegesen a külcsín szokott dönteni, avagy a meglátni is megszerezni elv érvényesül. Sokkal könnyebb azonban úgy megtalálni a karórák között az Ön elképzeléséhez illeszkedőt, ha pontosan meghatározza, hogy milyen karórák azok amelyek tetszenek, és melyek nem. Vagyis, ha Ön inkább a bőr szíjú karórákat szereti, akkor biztos, hogy kizárhatja már a váltogatás legelején a fém szíjas karórákat.

Ennél a kérdésénél érdemes, ha a karórák külső elemeit nézi végig. Gondolja, át mielőtt beleveti magát a karórák közötti válogatásba, hogy: milyen legyen a karóra formája, a szíja, a számlapja, számozás.

Stílus – a karórák között számtalan különféle típus van. Az egyeszűen elegáns karórák, a klasszikus megjelenésű karórák és a sportosabb kivitelű karórák között válogathat – a vásárlás előtt mindig határozza meg, hogy milyen karórák érdeklik.

Forma – fontos, hogy átgondolja, hogy a karórák közül inkább a kerek, az ovális, vagy a szögletesebb formát kedveli. Érdemes a karórák közötti kutatás előtt már előre elhatározni, hogy milyen formavilágú karórák érdeklik Önt.

Számlap – a karórák egyik legmeghatározóbb eleme a számlap. Az egyes karórák számlapjain más-más szám megjelenítés, színek, esetleg díszítő elemek jelennek meg, így ennek fontos szerepe van a választásban. Emellett a karórák számlapjának meghatározó eleme, hogy analóg, vagy digitális – érdemes előre eldöntenie, hogy melyik típust keresi a karórákból és így leszűkíteni a számba jöhető karórák számát.

Szíj: a karórák szíjai között is több különféle megoldás közül választhat. A karórák szíja készülhet több színű, fekete, barna, vagy világos színű bőrből, nemes acélból, nemes fémből, de akár szilikonból is. Az eltérő szíjak más-más stílust kölcsönöznek a karóráknak.

Méret: a karórák méretét meghatározza a tok mérete és a szíj vastagága is, amelyek a karórák szíjához hasonlóan nagyban befolyásolják a karórák megjelenését. Így ezeket és ezek arányát mindenképp ellenőrizze.

Most, hogy már könnyedén kiismeri magát a különféle kinézetű karórák között, ideje, hogy egy kicsit a karórák belső tudásával is megismerkedjen. Hiszen a karóráknál nem csak külcsín, a belbecs is nagyon fontos.

Hogy működjenek az Ön számára ideális karórák?

Erre a legkézenfekvőbb válasz az, hogy jól működjön. Mikor működnek jól a karórák? Minden bizonnyal, ha pontos mutatják az időt, megbízhatóak. Az egyes karórák működését alapvetően a karórák szerkezete határozza meg. A karórák között szerkezet alapján két külön típust különböztetünk meg, a quartz és a mechanikus karórákat. Tudjon meg többet a karórák egyes szerkezeteiről és találja meg ezek után könnyedén az Önnek valót.

A quartz szerzetes karórák az utóbbi időben a legelterjedtebbek. Az egyszerű elemmel működő szerkezetek előnye, hogy pontos, és az elem lemerüléséig hibátlanul működnek, utána pedig egy elemcserével újra tökéletesen funkcionálnak.

A mechanikus órákat naponta fel kell húzni, mégis pontosan járnak, és komoly értéket képviselnek.

A karórák szerkezete és megjelenítése mellett a funkcióikat érdemes még megismerni. Fedezze fel a karórákat még jobban.

Milyen tudása, avagy milyen extrái vannak az Ön számára ideális karóráknak? Önnek milyen elvárásai vannak a karórákkal szemben? A különféle karórák más-más funkciókkal, tudással érhetőek el – ismerje meg ezeket, és találja meg az Önnek valót a karórák között könnyedén.

Karórák stopper funkcióval – egyes karórák még stopper funkcióval is fel vannak szerelve.

Ütés- és vízálló karórák – egyes karórák a speciális kialakításuknak köszönhetően ellenállnak a külső hatásoknak. Ezek a karórák a sportolóknak, a természet és az aktív élet rajongóinak nagyon praktikusak.

Dátumot, több időzónát is jelző karórák – a modern karórák az időn túl még számtalan hasznos információt tudhatnak meg – használja Ön is az összes funkciót.

Ismerje meg a különféle karórákat a márkák és típusok adta különbséget, és találja meg a karórák között könnyedén az ideálist.

Karórák ajándékba

A karórák közül az ideális kiválasztása máris sokkal bonyolultabb, ha nem saját magának, hanem ajándékba keres karórát. Pedig a jól megválasztott karórák tökéletesek ajándéknak is. Karórákat ajándékozhat születésnapra, ballagásra, évfordulóra. A fenti kérdések megválaszolásával az ajándéknak szánt karórák kiválasztása is lényegesen egyszerűbbé válik. Használja karórák kiválasztásához a most megszerzett tudást. Sőt, tegye még könnyebbé a karórák közti válogatást és vásárlását – találja meg a megfelelőt online. Karórák széles választékban, egy kattintással kényelmesen.

Látogasson el az Astoria Órapláza weboldalára, és válogasson a szakemberek által összeállított kínálatból, a minőségi karóráinkból és találja meg az Önnek való karórát könnyedén.

Szeretne többet tudni a férfi karórákról? Igazodjon el könnyedén a férfi karórák világában. Ismerje meg a férfi karórákra jellemző stílusjegyeket, a férfi karórák egyes típusainak jellegzetességeit, és találja meg könnyedén a férfi karórák között az Ön elképzeléseihez leginkább illőt. Olvassa el a férfi karórákról szóló összeállításunkat, amelyből megismerheti a férfi karórákat átfogóan.

A női karórák érdeklik? Esetleg ajándék után kutat a női órák között? Mielőtt belevágna a különféle női karórák közötti válogatásba, előbb olvassa el női karórákról szóló rövid összeállításunkat, és máris könnyebben fog eligazodni a női karórák között. Tudjon meg többet a női karórákról, egészen a női órák történetétől a napjainkban uralkodó női órákat meghatározó trendekig.

Luxus karórákat vásárolni? Nem feltétlenül. Manapság ugyan nem elsődlegesen az pontos idő miatt vásárolunk órát, hiszen a telefonunk is szinte mindig velünk van, egyre nagyobb az ékszer szerepe a karóráknak. Egyfelől választhatunk magunknak visszafogottabb órákat, amelyek nem is a felsőbb árszegmensből kerülnek ki, másrészt pedig az elegáns megjelenés magabiztosságot is kölcsönös, javítja a közérzetünket, egy egyedi luxus óra pedig kiemeli egyéniségünket.