Doxa

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig)
Swiss made
Doxa 218.90.021.02 férfi karóra
Ár: 149 000 Ft
Raktárról azonnal
Doxa 625.90.022.02 férfi karóra
Ár: 1 690 000 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 111.13.014.10 NŐI KARÓRA
Ár: 129 900 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 111.13.201.10 NŐI KARÓRA
Ár: 129 900 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 111.13.208.10 NŐI KARÓRA
Ár: 139 900 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 111.15.014.10 NÓI KARÓRA
Ár: 129 900 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 111.15.208.10 NŐI KARÓRA
Ár: 139 900 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 111.33.058.11 NŐI KARÓRA
Ár: 144 900 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 111.35.058.11 NŐI KARÓRA
Ár: 144 900 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 165.10.015.01 FÉRFI KARÓRA
Ár: 144 900 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 165.10.021.01 FÉRFI KARÓRA
Ár: 144 900 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 165.10.101.01 FÉRFI KARÓRA
Ár: 144 900 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 165.10.201.01 FÉRFI KARÓRA
Ár: 144 900 Ft
Raktárról azonnal
DOXA 165.70.071.01 FÉRFI KARÓRA
Ár: 149 000 Ft
Rendelésre
DOXA 165.70.081.01 FÉRFI KARÓRA
Ár: 149 900 Ft
Raktárról azonnal
Doxa Karóra

Akciós DOXA óra az importőtől

Szeretne Ön is DOXA óra tulajdonossá válni? Vagy a DOXA órák közül választana ajándékot? Esetleg csak egyszerűen szeretne többet tudni a DOXA órákról? Akkor itt a lehetőség, hogy még jobban megismerje a DOXA órákat és megtapasztalja a DOXA órák adta különbséget, csak olvassa el DOXA órákról szóló egyedi összeállításunkat.

DOXA órák – márka a kezdetektől

A DOXA órák története 1889-re nyúlik vissza, mikor elkezdték őket gyártani Svájcban. A DOXA márka azóta már világhírű ismertségre, sőt világszintű elismertségre tett szert. Minek köszönhető a DOXA órák sikere? Miként váltak a DOXA órák az elmúlt több mint 100 év alatt az óragyártás maghatározó részévé? A megoldás az, hogy a DOXA órák mindegyikében, a legelső mechanikus óráktól a napjainkban elérhető quartz órákig, az időtálló svájci minőség kompromisszumok nélkül testesül meg.

Miben tapasztalhatja meg Ön is a DOXA órák minőségét, miben jelent többet egy eredeti DOXA óra? A következőkben megismerhet 3 okot, amelyek mindegyike hozzájárul a DOXA órák minőségéhez.

A DOXA órák sikere és minősége

A DOXA órák alapanyagai

A DOXA órák magas minőségéhez már a minőségi alapanyagok is hozzájárulnak.

A DOXA órák mindegyike megbízható, magas minőségű alapanyagokból készül. A DOXA óráknál a szíjaktól, a tokokon át, az üvegig, minden minőségi.

Fontos, hogy a DOXA óráknál nem csak a külsőnél fektetnek nagy hangsúlyt a minősége, hanem az DOXA órák lelkét képező szerkezetnél is. A DOXA órák legnagyobb többsége quartz szerkezetes, de a DOXA órákat forgalmazó szalonokban elérhetőek még a mechanikusan műküldő DOXA órák is.

A minőséghez azonban a minőségi alapanyagon túl, szükség van a szakértelemre és a precizitásra is.

A DOXA órák szakértelemmel, precizitással

A DOXA órák minőségéhez a több mint száz éves tapasztalat, valamint az évek folyamán egyre szigorodó ellenőrző rendszerek és persze a precizitás is hozzájárul. Emellett pedig a DOXA órák fejlesztésén folyamatosan szakértő csapat dolgozik – ugyanis a DOXA óráknál a folyamatos innováció is a minőség szerves részét képezi.

DOXA órák a fejlesztés és az innováció jegyében

A DOXA márkára és így a DOXA órákra már a kezdetekben jellemző volt az újítás. Nem csoda tehát, hogy a DOXA órák közül került ki az első olyan mechanikus óra, amely 8 napig bírta felhúzás nélkül, és amelyet repülőgépekbe és autókba használtak (DOXA 8-days). És itt nem állt meg a fejlesztés. A DOXA órák fejlesztésének következő fordulópontja 1976-ben érkezett el. Ugyanis ekkor született meg a DOXA karórák első olyan generációja, amely egyben a svájci búvárórák közül is az első volt. A hagyományos DOXA óráktól a SUB300T típust két jelentős változtatás különböztette meg. Az egyik, hogy a klasszikus DOXA órákkal ellentétben ennek a típusnak narancssárga volt a számlapja (ami jelentősen megkülönböztette a DOXA óráktól és a piacon akkor létező összes többi órától is). Valamint az, hogy az idő mellett a merülés mélységét is mérni tudta, így a búvárok számára kiemelkedően hasznos volt.

A technikai fejlesztések mind a mai napig folynak, hogy a DOXA órák újabb és újabb határokat lépjenek át, így pedig még élvezetesebbé tegyék az Ön mindennapjait. A technikai fejlesztések mellett, pedig a formatervezésben is élen járnak a DOXA órák. Ennek köszönhető az is, hogy a DOXA órák minden alkalomhoz tökéletesen illenek.

DOXA órák minden alkalomra, avagy DOXA órák a klasszikustól a sportosig

A DOXA órák annak köszönhetően, hogy nagyon sokszínűek, minden alkalomhoz könnyedén illeszkednek. A klasszikus vonalvezetésű, letisztult formavilágú DOXA órák a mindennapokhoz illenek hibátlanul. Az elegánsabb kivitelezésű DOXA órák akár egy ünnepi alakalomkor is tökéletes kiegészítőkké válnak.  A sportos megjelenés és a számtalan hasznos funkcióval ellátott DOXA órák, pedig a kirándulások és túrák elengedhetetlen felszereléséhez tartoznak.

Emellett a DOXA órák évről évre trendet teremtenek. Az utóbbi időben a letisztult, a minimál elemeit sem nélkülöző DOXA órák kerültek előtérbe, bár megfigyelhető, hogy a klasszikus formák is reneszánszukat élik.  A DOXA órák különféle kollekciói, a már megszokott minőséget újabb és újabb formavilággal hozzák el Önnek.

DOXA órák uraknak, és hölgyeknek

A DOXA órák között egyaránt vannak női és férfi darabok. A DOXA órák egyes kollekcióin belül is megfigyelhető ez a bontás. Azonban a DOXA órák között is akadnak olyan kollekciók is, amelyek csak a férfi, vagy csak a női vonalat képviselik.

A DOXA órák között a női órák általánosan vékonyabb szíjjal és vékonyabb tokkal készülnek, mint a férfi DOXA karórák. Ennek köszönhetően a DOXA órák a vékonyabb csuklón is elegánsan mutatnak, tökéletesen illeszkednek.  Emellett a DOXA órák közül, a kollekció női darabjai gyakran extra díszítést kapnak, mint például egy apró kő a számlapon, vagy valamilyen finom minta a tok keretén. A DOXA órák közül egyes női karórák már olyan kifinomultak, hogy már az ékszer kategóriába tartozhatnak.

A DOXA férfi órák ezzel szemben inkább vastagabb szíjjal készülnek és a számlapjuk is valamivel nagyobb, hogy az erős férficsuklón is jól mutassanak. A férfi karórák között a díszítés helyett, inkább a segédszámlapok jelennek meg. Megfigyelhető továbbá, hogy a kifejezetten férfiak számára tervezett DOXA órák gyakran karakteresebbek, mint a női változatok. Valamit az is, hogy a sportosabb kivitelezésű DOXA órák inkább a férfi kollekció részét képezik.

DOXA órák – több mint óra

A DOXA órák már bizonyítottak, hiszen minkét másképp hódíthatták volna meg a világot a földön, vízen és levegőben. Akár saját magának, akár ajándékba keres karórákat, abban biztos lehet, hogy a DOXA órák jó és hosszú távú megoldást jelentenek. Ismerje meg a DOXA órák legújabb kollekcióit, és tapasztalja meg a különbséget.