Bővült a Longines kollekciónk!

Újabb szebbnél szebb Longines karórák érkeztek az Astória Óraplázába!!

A Klasszikus elegáns modellektől, a sportos mindennapi viselethez megfelelő modelleken, át a Heritage kollekció darabjait is megtalálhatod.Üzletünkben bárki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A márka jellegzetességei:

A Longines karóragyártó cég az örök elegancia megtestesítője. A márka mottója’’Az elegancia egyfajta magatartás” ez az elképzelés megjelenik minden karórájukban. A sportos modelljeik viselhetők hétköznapi viselethez is de egy üzleti tárgyaláshoz is egyaránt megfelel. Karóráik generációkon át viselhetők.

Egy kis ízelitő a Longines kollekciókból:

Conquest:

A Longines Sport Collectiont a márka 2007-ben mutatta be, mely több modellcsaládot foglal magába.Köztük az újra gondolt Conquest családot is, mely évtizedes múlttal rendelkezik.A Sport Collection legkifinomultabb, legletisztultabb darabjaiként debütáló Conquest modellcsalád egy igazi teli találat lett. Hétköznapi viselethez is tökéletes, de elegáns öltözékhez is fel veheted.

Ha egy igazán jól bevált mindenhez illő karórára vágysz tökéletes választás.

Longines Master Collection:

A prémium óra család minden darabjában benne van a múlt szeretete és tisztelete. A svájci gyár impozáns kollekciója a mechanikus órakészítés tradícióját mutatja be. Kifinomult, elegáns, tekintélyt parancsoló darabjai igazi éke lehet gyűjteményednek.

Ha kifinomultságot és az eleganciát keresed a karórában ez a modellcsalád lesz számodra a megfelelő.

 

 

Látogass el üzletünkbe, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő karórát, melyet egy életen át viselhetsz.

Vagy nézz körbe webshopunkon. Longines készletünket itt találod.