Skagen

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig)
Swiss made
Skagen 233XSCLW női karóra
-50%
Ár: 47 900 Ft
Akciós ár:23 950 Ft
Raktárról azonnal
Skagen óra

A Skagen óra múltja 1989-ig nyúlik vissza. A márkát Dánia legészakibb kikötővárosa, SKAGEN ihlette, a maga szellemiségével, varázslatos környezetével és minimalista építészeti stílusával együtt. A Skagen órák fő célja, amelyet már a megalkotásuk óta szem előtt tartanak a mérnökök, hogy jó tervezéssel jobbá tegyék az életet. A sikerességük titka pedig az egyszerűségükben és kiválóságukban rejlik.

A skandináv gyökerekkel rendelkező Skagen órák esztétikusak, tiszta formavilággal rendelkeznek, és a letisztult megjelenést testesítik meg. Hitvallásuk, hogy a kevesebb néha több: ez biztosítja viselőiknek azt, hogy bármely élethelyzetben és minden pillanatban tökéletes kiegészítői lesznek öltözetüknek. Ideális választás mindazoknak, akiknek nem kenyerük a hivalkodás, mégis szeretnék, hogy órájuk erősítse a tökéletes összképet, a kellemes megjelenést és a magabiztos fellépést.

A Skagen karórák a dán minimalizmus és a modern dizájn tökéletes szimbiózisát képviselik. A márka a világ óraiparának egyik legmeghatározóbb szereplőjévé vált az elmúlt évtizedek során. A márka nevét a Dánia északnyugati csücskében található Skagen városa ihlette, amely híres a természeti szépségeiről. Ez a filozófia tükröződik minden egyes Skagen órában, amelyek nem csak időmérő eszközként, hanem elegáns kiegészítőként is funkcionálnak.

A Skagen órák tervezésekor a dán dizájn alapelvei kerülnek előtérbe, ezek közül kiemelkedik a funkcionalitás, a letisztultság és az innováció. Az órák vékony profilja és könnyű súlya tökéletes kényelmet biztosít viselőjének, miközben az egyszerű, de stílusos számlapok, illetve a visszafogott színek eleganciát sugároznak. A Skagen híres arról, hogy óráiban jellemzően rozsdamentes acélt, bőrt és más magas minőségű anyagot alkalmaz, tehát kellően tartósak, strapabíróak.

A márka kínálatában a klasszikus analóg órák mellett megtalálhatóak a modern funkciókkal felszerelt intelligens órák is, amelyek a hagyományos skandináv dizájnt, valamint a legújabb technológiai innovációkat hordozzák magukban. Az okosórák nem csupán az időt mutatják, hanem számos egyéb mást is tudnak, mint például lépésszámlálás, értesítések kezelése, vagy akár szívritmus-mérés, így a modern kor igényeihez igazodva bővítik a hagyományos órák funkcionalitását.

A Skagen órák a középkategóriás árszegmensben helyezkednek el, ezáltal elérhetővé teszik a minőségi dizájnórákat egy szélesebb vásárlói réteg számára.