V10K

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig)
Swiss made
Rado R96548155 férfi karóra
Ár: 1 340 000 Ft
Rendelésre
Rado V10K órák

A Rado minimalista, mégis innovatív órákra specializálódott, amelyek tökéletesek a stílus és a minőség kedvelőinek. A Rado időmérői, szakértelemmel gyártott svájci gyártású szerkezetekkel és időtlen esztétikát teremtő előlapokkal rendelkeznek. A márka 1917 óta gyárt innovatív időmérőket a svájci Lengnau városában.

A Rado karórái számos stílusban beszerezhetőek, hétköznapi viselethez és elegánsabb eseményekhez is garantált, hogy megtaláljuk a legideálisabb darabot. 

A Centrix, Diamaster és Coupole sorozatok a márka dizájnkultúráját tükrözik, némelyik típusú óránál a klasszikus, régimódi egyszerűségből merítenek ihletet. 

Nem véletlen, hogy a Rado díjnyertes karórákat kínál, ugyanis már az 1940-es évek végére a világ egyik legnagyobb svájci óraszerkezet-gyártójává váltak. A Rado 1962-ben a világ első karcálló órájának, a DiaStar 1-nek a piacra dobásával szintén megkülönböztette magát a versenytársaktól. Napjainkban a Rado folytatja az innováció hagyományát azáltal, hogy az intelligens technológiát elegáns dizájnba öltözteti.

A svájci Rado óragyártó már több mint 40 éve megszállottan foglalkozik a rendkívül karcálló órákkal, és most úgy tűnik, hogy a Rado V10K-val valóban felülmúlták önmagukat. Bár a V10K kétségtelenül egy szokatlan óra, ugyanakkor lenyűgöző is, ráadásul egyszerre ötvözi a high-tech és a retro stílust.