Hydro-Sub

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig)
Swiss made
Edox 80301 3NOM NIN férfi karóra
Ár: 749 000 Ft
Raktárról azonnal
Edox Hydro-Sub órák

Az Edox Hydro-Sub karórák karcálló kerámiából készültek, tehát meglehetősen strapabíróak, ráadásul mindkét oldalukon tükröződésmentes bevonattal ellátott zafírüveg található, ami biztosítja a számlap kristálytiszta látását. Az Edox 1965-ben dobta piacra a Hydro-Sub órákat, a megújított kronométerek pedig teljes mértékben magukban hordozzák az akkoriban képviselt vonalakat, stílusirányzatot.

A Hydró-Sub karórák dizájnja letisztult értékeket képvisel, a gyártó elsősorban a praktikusságot tartotta szem előtt. A tömör acélból készült szíjat is továbbfejlesztették, ugyanis a matt szaténfényű láncszemek még jobban igazodnak egymáshoz, ezáltal ideálisabb illeszkedést biztosítanak a csuklón. A csatot könnyedén ki lehet oldani két nyomógomb segítségével.

Az Edox Hydro-Sub karórák 300 méter mélységig vízállóak, ennek köszönhetően kiváló választásnak bizonyulnak a búvárok számára is. Az órákra maximálisan jellemző a pontosság és a precizitás, ami nem véletlen, ugyanis a márka minden egyes részletre odafigyel a gyártás során.