Casio

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig)
Swiss made
Casio GA-110GD-9B2ER férfi karóra
-30%
Ár: 49 990 Ft
Akciós ár:34 993 Ft
Rendelésre
Casio GA-110GD-9AER férfi karóra
-30%
Ár: 49 990 Ft
Akciós ár:34 993 Ft
Rendelésre

 

 

Casio
A név követeli a megbízhatóságot, a sportosságot és az eleganciát. Évről évre megújuló trendek, a vevők igényeinek szem előtt tartásával. Nagy elvárások a márkanév hallatán, kitűnő tapasztalatok és pozitív élmények viselésekor. Ez a Casio.


A CASIO világa
Amint mi, magyarok meghalljuk, hogy CASIO, először vagy egy számológépre, vagy egy órára gondolunk. A japán márka órái az európai formaigényeknek tökéletesen megfelelnek, így nálunk is hatalmas és egyre csak növekvő népszerűségnek örvendenek.
A CASIO hosszú időn keresztül inkább a fiatalosabb, sportosabb órák gyártásával foglalkozott, azonban a Sheen kollekcióval az elegáns hölgyeket is meghódította. A nemesacélból, titániumból és kerámiából készülő Sheen a CASIO Ragyogó kollekciója.
A CASIO órák termékportfóliója rendkívül széles és egyre bővül, a japán márka története során különböző stílusú, funkciójú időmérőket is gyártott, egy azonban minden modellben közös: a CASIO óra tulajdonosa biztos lehet abban, hogy prémium minőséget és tökéletes biztonságot kap kedvező áron.

A márka születése
A 4 japán Kashio testvér 1946-ban tette le a világ egyik legsikeresebb vállalatának alapkövét. A legelső sikeres termékük egy cigarettaszipka volt, a CASIO vállalat megalapítására azonban csak az 1957-es évben került sor. Ez az év a CASIO Computer Co., Ltd. születésének éve.
A cég megalapítása után a Kashio testvérek elsősorban számológépek gyártásával foglalkoztak, majd felismerték, hogy órák gyártásával még sikeresebbé válhatnak.
1976-ban elkészült az első CASIO digitális óra 10 extra funkcióval bővítve, 4 évvel később pedig megjelent az első digitális számológépes CASIO óra. Ez igazi újdonságnak és valódi luxusnak számított abban az időben.
A márka modelljeinek sikere mind a mai napig töretlen hála a vállalat naprakészségének és annak, hogy képes tökéletesen alkalmazkodni a vásárlók igényeihez.

Mit képvisel, aki Casio órát hord a csuklóján?
A CASIO óra viselője a klasszikus formák rajongója, olyan ember, aki szereti a biztonságot. A márka darabjai mind kiváló minőségűek, jól beváltak, így garantáltan sosem hagyják cserben viselőjüket.

Casio órák
Casio. Egy kiváló név az órás szakmában, mely megbízható karóráiról ismert. A márka másik védjegye a strapabírósága, nagyon jó áron. Évtizedek óta bizonyítja minőségét és megbízhatóságát viselőinél

Az óra, amely élenjár a fejlődésben
A Casio amióta a 80-as években zajos sikerek között betört a piacra, nem csak óriási eladott példányszámokkal büszkélkedhet, hanem folyamatosan élenjár a technikai fejlődésben is.

Nem véletlenül, hiszen a Casio órához fűződik a digitális órák kifejlesztése, valamint annak eljuttatása a széles vevőrétegek számára. Feltűnéséig a minőségi órák luxusnak számítottak, és a gazdagabbak kiváltsága volt. Mindmáig tartó népszerűségének oka tehát, hogy a modern fejlesztéseket magas színvonalon és elérhető árakon garantálja. Az elmúlt harminc évben a Casio tökélyre fejlesztette a beépíthető funkciók végeláthatatlan listáját. Legyen szó akár ébresztésről, tenger feletti magasság kijelzéséről vagy digitális hőmérő és iránytű nyújtotta lehetőségekről. Természetesen a stílusban is sokat lépett előre a japán márka, így bátran elfelejthetjük az emblematikus műanyagszíjas Casio órákat már. A széles repertoárban nők, férfiak, gyermekek egyaránt megtalálhatják a sportostól az elegánsig bezárólag az igényeiknek megfelelő darabokat.

Rendeljen webáruházunkból, és ismerje meg napjaink egyik leggyorsabban fejlődő karóra márkáját!