Hamilton Ventura!!

Elvis Presley kedvenc órája.

 "Hamilton a bonyolult tervezés, az óragyártás, a precizitás és az innováció szokatlan kombinációját használta a Ventura létrehozásához."

 Amikor a híres amerikai tervező Richard Arbibot megkérte a Hamilton, hogy tervezzen meg egy olyan karórát, amilyet csak akar, praktikum figyelembe vétele nélkül, soha nem gondolta volna, hogy a vázlata egy 20. századi ikon lesz. Amely 60 évvel később is egy kimagaslóan ismert és keresett karóra lesz.

A Ventura volt a világ első elektromos órája, amelyet akkumulátor hajtott. Elektromos tulajdonságai olyan órává tették, amely forradalmasította az óragyártás világát.

De, ami még különlegesebbé tette az az volt, hogy négy évvel később Elvis Presley csuklóján jelent meg 1961-es ,,Kék Hawaii” című zenés vígjátékban. Később az énekes annyira megszerette a karórát hogy többször is viselte.

A Hamilton sok filmes produkcióhoz biztosított karórákat. A Ventura később a Man in Black filmjeiben is szerepet kapott. Will Smith és Tommy Lee Jones által megformált karakterek a Hamilton Ventura XXL egy kissé módosított verzióját viselték a felvételek alatt.

Ventura modellek:

Üzletünkben több Ventura modell is megtalálható. Ha ezt az ikonikus órát szeretnéd bármely modelljét megrendelheted tölünk.

Látogass el üzletünkben vagy nézd meg webshopunkon.