EDOX NORTH SEA

EDOX NORTH SEA 1978

Anno a Holdra-szállások lekötötték az egész emberiség képzeletét.

De ugyanolyan merész kaland bontakozott ki a Földön 1978-ban, amikor a búvárok „óriás merülést” tettek 320 m-rel Norvégia melletti jeges vizek alatt. Az „inverz holdra-szállás” néven az Északi-tenger valaha volt legmélyebb merülése volt.

Az Edox  svájci óragyártó North Sea 1978-as órája jelzi ezt a csodálatos eredményt, és tiszteleg az 1960-as és 70-es évek klasszikus, évjáratú Edox búváróráinak, például a legendás Delfinnek. Ezek a búvárok segítettek felszabadítani Norvégia tenger alatti gazdagságát, amely megnyitotta az utat az ország számára, hogy társadalmi és környezetbarát projektekbe fektessen be, amelyek az elkövetkező generációk számára minden norvég számára hasznosak lesznek.

 

80118_Banner-1200x8002

Az Edox büszke arra, hogy ezeknek a hősies Északi-tengeri búvároknak a hivatalos órapartnere. A 43 mm-es North Sea 1978 egy masszív, funkciókkal teli sportóra, amelyet bármikor és bárhol hordhat.

Kivételes a vízállósága:  320 méter, ami az 1978-as merülés méteréhez igazították. Egy rozsdamentes acél tokban, amely fekete gyémántszerű szénnel (DLC) van bevonva az extra szívósság érdekében, és magában foglalja a Caliber 80 óra automatikus szerkezetét. Az indexek szuperluminovával vannak bevonva, hogy jobban láthassák éjszaka vagy a vízben, a hátlapon pedig az északi-tengeri búvárok hivatalos logója - stilizált merülősisak - és az „Az inverz holdra-szállás” felirat található.

 Katt ide

80118-37N-N78_10