Twist

Termékek szűrése
Ár (-tól):
Ár (-ig)
Swiss made
Twist Twist_C unisex karóra
-50%
Ár: 19 900 Ft
Akciós ár:9 950 Ft
Raktárról azonnal
Twist Twist_D unisex karóra
-50%
Ár: 19 900 Ft
Akciós ár:9 950 Ft
Raktárról azonnal
Twist Twist_B unisex karóra
-50%
Ár: 19 900 Ft
Akciós ár:9 950 Ft
Raktárról azonnal
Twist Órák

A Twist karórák leginkább a divatórák csoportjába tartoznak, de vannak elegánsabb típusúak is, amelyek felpezsdítik a különlegesebb alkalmakat. A Twist azon kívül, hogy az automata órák luxusát kínálja, még a kvarcmű pontosságát és megbízhatóságát is szem előtt tartja. A Twist karórák között a férfiak és a nők egyaránt megtalálhatják a legideálisabb darabot, melyek tökéletes kiegészítői lesznek a mindennapoknak. A kronométerek akár ajándék gyanánt is remek választásnak bizonyulnak. A szerkezetkombináció olyan tokban került elhelyezésre, amely sokkal drágább svájci formaterveket idéz.

A Twist órák bőrszíjjal és fémszíjjal is kaphatóak, a kerek vagy téglalap alakú tokok pedig fehér, fekete vagy halvány rózsaszínű gyöngyház számlapokkal rendelkeznek, míg a mechanikus alkatrészek arany, esetleg ezüst színt kaptak, illetve a kettő keverékét is képezhetik.

A Twist márka a Fossil vállalathoz tartozik, akik a divatos holmikra, órákra, napszemüvegekre, ékszerekre és egyéb kiegészítőkre specializálódtak. A világ több, mint 90 országában jelen vannak és áruházakban, szaküzletekben értékesítenek.